INFUSIONS AYURVÈDIQUES (YOGI TEA)

28/5/2014

INFUSIONS ayurvèdiques


TEPER A DONES

Especialment barrejat per a dones per aconseguir un efecte en els diferents nivells delicats i físics i optimitza el vigor i l'equilibri de la dona . Prendre una tassa extra diàriament durant la menstruació . No recomanat durant l'embaràs .

ingredients :

. Gingebre : Treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós enfortint . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També proporciona potència i resistència .
. Canela : És una herba efectiva per enfortir i harmonitzar el flux circulatori . És bona per produir transpiració i també és un expectorant per refredats i grips . Enforteix el cor , dóna calor als ronyons . Molt bona per a problemes de mucositats en el si .
. Pela de taronja : Proporciona vitamina C i minerals .
. Fonoll : Una de les millors herbes per a la digestió , enfortint l'energia. Activa les contraccions dels intestins per ajudar a expulsar els excrements .
. Camamilla : ajuda a mitigar trastorns biliars , mals de cap digestius , congestió de la sang i facilita la menstruació . És molt equilibrant per a les emocions .
. Malt d'ordi : li dóna un sabor dolç
. Dent de lleó : neteja el fetge . Treballa en els cossos emocionals ( no apropiat per a dones que estan embarassades .
. Pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Neteja el canal alimentari (donant energia al Angi per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. Baies de ginebre : Són diürètiques treballant en els ronyons ( no apropiadaas per a dones embarassades ) . Són netejadores . La seva acció purificant s'estén fins l'aura i el cos subtil , ja que no només destrueixen bacteris resistents sinó també les influències astrals negatives .
. Sabor natural de taronja : Equilibra els minerals .
. Regalèssia : endolcidor natural . Elimina l' estima dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la pressió sanguínia ) .
. Cardamom : És un dels estimulants digestius més segurs . Estimula la ment i relaxa el pit , obrint el centre del cor , donant claredat i goig . Afegit a la llet neutralitza la mucositat formant béns i desintoxica la cafeïna en el cafè . És bo per obrir i tranquil · litzar el flux del prana en el cos .
. Claus d'espècia : és un estimulant efectiu i aromàtic per als pulmons i l'estómac . Dissipen els refredats i desinfecten el sistema limfàtic .
. Angèlica = DONG Kuai Relaxa els òrgans sexuals i equilibra les hormones ( per a homes s'utilitzaria el ginseng amb el mateix propòsit ) .

VK -P +

Per prendre a qualsevol hora ; ajuda a mantenir els òrgans sexuals relaxats . És un tònic general per a ella . Especialment recomanat els dies abans i durant la menstruació ; també molt apropiat durant la menopausa .
No recomanat durant l'embaràs .

Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i tot el trajecte .

Consell Yogi : cada dia permetre- un temps per relaxar-vos i respirar profundament . Menjar aliments que puguin digerir en 18 hores


TE PER HOMES

Aquesta recepta és un tònic bàsic per a homes perquè realça la vitalitat , creativitat i efectivitat de l'home. Per a millors resultats , beure diàriament .


ingredients :

. zarzaparilla ( zarzaparilla vermella de Jamaica ) : és una herba afrodisíaca que també neteja la sang ( recepta mexicana per la potència : zarzaparilla i daminana ) . Treballa en la glàndula pròstata .
. garrofa : s'utilitza només per l'aportació de gust .
. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia elèctrica en el sistema nerviós reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També dóna potència i resistència .
. canyella : és una herba efectiva per enfortir i harmonitzar el flux de la circulació . És bo per produir la transpiració i també és un expectorant per refredats i grips . Enforteix el cor , dóna calor als ronyons. Molt bona per a problemes de mucositats en el si .
. malt d' ordi : dóna gust dolç .
. cardamono : és un dels estimulants digestius millors i més digestius . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza la seva mucus formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i agilitzar el flux del prana en el cos .
fulles damiana
. Foti : dóna potència
. astralagus : neteja la sang
. regalèssia : endolcidor natural . Extreu la mestressa dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : puja la tensió arterial ) .
. estèvia : endolcidor natural , molt potent , i no augmenta la tensió arterial .
extracte de ginseng
. fonoll : una de les millors herbes per a la digestió , reforçant l'energia del foc . Activa les contraccions dels intestins per ajudar a expulsar els excrements .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i neteja el canal alimentari (donant energia al Agni per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. sabal : herba afrodisíaca molt potent . Dóna resistència sexual . Té un sabor horrible .
extracte de canyella natural


VKoP +

Aquesta barreja és un excel · lent tònic general per a l'home . Reforça el sistema nerviós i dóna resistència . Quan es parla de potència no és només en el sentit sexual ( segon chakra ) sinó en l'equilibri i la neteja del cos sencer ja que proporciona un millor flux energètic al llarg de tot el cos incrementant la projecció del sisè chakra .
No és apropiat per a dones perquè sovint els fa prendre una actitud passiva . Estimularia les hormones masculines , cosa que no és realment bo per a elles .
Millor postura de ioga : posa archer . Treballa els músculs adductors reforçant el nervi sexual i la posstura dels braços treballa en el sistema nerviós .

Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i en tot el trajecte .
Consell yogi : el gingebre , l'all i les cebes són el secret yogi per la potència .

TE REVITALITZANT

Ayurveda utilitza aquesta fórmula per " focus mental" ; proporciona un suau estímul . Per a millors resultats , beure diàriament .

ingredients :

. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac .
. Lemongras : obre l'energia per a una millor projecció . És refrescant i construeix el sistema nerviós .
. menta : refreda i també escalfa . ( Escalfarà o refredarà depenent amb el que es combina )
. regalèssia : endolcidor natural . Treu la mestressa dels intestins (com un ènema ) . (efectes paral · lels : augmenta la tensió arterial ) .
. fonoll : una de les millors herbes per a la digestió , reforçant l'energia del foc . Activa les contraccions dels intestins per ajudar a expulsar els excrements .
. arran de calamus : treballa en el despertar mental . Refresca la ment . Quan s'està cansat després de llargues hores de treball mental , aquest és més refrescant per a la ment que el Yogi tea, , que és millor per a un millor físic en general , donant energia a nivell mental i espiritual .
. cardamom : és un dels millors estimulants digestius . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza la seva mucus formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i suavitzar el flux del prana en el cos .
. dent de lleó : neteja el fetge . Treballa en els cossos emocionals ( no indicat per a dones embarassades ) .
. claus : són un estimulant efectiu i aromàtic per als pulmons i l'estómac . Dissipen fred i desinfecten el sistema limfàtic .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i neteja el canal alimentari (donant energia al agni per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. escaramojo : ric en vitamina C.
. créixens : ric en vitamina C.

KV -Po

Sota l'estrès cal prendre molta vitamina C.
Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i tot el trajecte .
Consell Yogi : l'exercici diari és essencial per a l'equilibri mental i un benestar general .TE DE GINGEBRE I LLIMONA

Aquesta deliciosa barreja de sabors proporciona calor al cos , desperta la ment i li fa sentir a un alegre i jovial . Gaudir-lo en qualsevol lloc , a qualsevol hora . Bon refrescant a l'estiu !

ingredients :

. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També dóna potència i resistència .
. lemon gras : obre l'energia per a una millor projecció . És refrescant i construeix el sistema nerviós .
. estèvia : endolcidor natural . Treu la mestressa dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la tensió arterial ) .
 
pell de llimona
suc de llimona assecat - congelat
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i neteja el canal alimentari (donant energia al agni per destruir les toxines i digerir els aliments ) .
. menta : refreda i també escalfa ( escalfarà o refredarà depenent amb el que està combinat .
. aroma natural de llimona

VP - Ko

Molt bo per beure abans d'un viatge per prevenir els marejos causa de la gran quantitat de gingebre .
Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i durant tot el trajecte .

Consell yogi : conrea una actitud de gratitud i la vida et portarà per si sola .

TE RESPIRACIÓ

Aquesta fórmula és coneguda per obrir les energies del pit i l'abdomen que assisteixen a la respiració profunda i completa . Beure després dels àpats , 2 o 3 tasses al dia , com es necessiti .

ingredients :
. regalèssia : endolcidor natural . Treu la mestressa dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la tensió arterial ) .
. eucaliptus : treballa en els pulmons , en els elements de l'aire i del foc ( pitta i vata ) , donant una alta vibració .
. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , enfortint . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També proporciona potència i resistència .
. alfàbrega : obre el cor i la ment . Dóna claredat a l'aura i reforça el sistema immunològic . És efectiu per produir transpiració i mitiga la febre en la majoria de problemes de refredats , grips i de pulmó . Millora l'absorció i reforça el teixit nerviós , incrementant la memòria . És un afrodisíac . Escalfa al mateix temps que neteja . ( Prové de l'Índia ) .
. énula canipuna : especialment per als pulmons , relaxa i calma la tensió als pulmons .
. cardamom : és un dels millors estimulants digestius . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza les seves mucositats formant propietats i desintoxicant la cafeïna del cafè . És bo obrint i suavitzant el flux del prana en el cos .
. canyella : és una herba efectiva per reforçar i harmonitzar el flux de la circulació . És bo per produir transpiració i també és expectorant en els refredats i la grip . Reforça el cor , dóna calor als ronyons i proporciona energia del foc angi . Molt bona per a problemes de mucositats en el si .
. alfals : és rica en vitamina K , molt bona per construir sang .
. fonoll : una de les millors herbes per a la digestió , reforçant l'energia del foc . Activa les contraccions dels intestins per ajudar a expulsar els excrements .
 
. farigola : és un desinfectant .
. trepó : és bo per a la digestió . Talla la irritació de la gola i no permet crear mucositats però protegeix les membranes . Les mocosidades del nas i la gola indiquen que també hi ha mocosidades en els intestins .
aroma de vainilla
vainilla
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema el Estima i neteja el canal alimentari ( proporcionant energia per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. claus : són un estimulant efectiu i aromàtic per als pulmons i l'estómac . Dissipen el fred i desinfecten el sistema limfàtic .

VK -P +

És molt bo per prendre amb refredats , asma i quan hi ha mal aire . Quan les toxines estan en els pulmons .

Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i tot el trajecte .
Consell yogi : practicar diàriament llargues i profundes respiracions en aire fresc .

 

TE refredament

Quan el temps és fred i la resistència d'un es veu amenaçada , beure una tassa cada dia . Escalfa , purifica i enforteix . Per a una defensa extra beure de 3 a 4 tasses diàriament .

ingredients :

. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , enfortint . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També proporciona potència i resistència .
. eucaliptus : treballa en els pulmons , en els elements aire i foc ( vata i pitta ) , donant una alta vibració .
. regalèssia : endolcidor natural . Treu la mestressa dels intestins (com un ènema ) . (efectes paral · lels : augmenta la tensió arterial ) .
. cardamom : és un dels estimulants digestius millors i més segurs . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza la seva mocosidad formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i suavitzar el flux del prana en el cos .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i neteja el canal alimentari (donant energia al angi per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. pell de taronja : subministra Vitamina C i minerals .
. menta : refreda i també , com la resta dels ingredients , dóna calor. ( En aquesta infusió s'escalfa i en el te netejador , en estar barrejat amb altres productes freds , refreda . Donarà calor o fred en funció dels elements amb els quals està combinada ) .
. alfàbrega : Obre el cor i la ment . Dóna claredat a l'aura i enforteix el sistema immunitari . És efectiva per produir transpiració i mitigar la febre en la majoria de refredats , grips i problemes de pulmó .
Millora l'absorció i enforteix el teixit nerviós , augmentant la memòria . És un afrodisíac . Escalfa i al mateix temps neta. ( prové de l'Índia ) .
. api : molt bo per relaxar el sistema nerviós . També és diürètic . Proporciona calor ( en grans quantitats no és bo per als ronyons , però en quantitats petites neta ) .
. tarongil : obre l'energia per a una millor projecció . És refrescant i construeix el sistema nerviós .
. julivert : és ric en minerals , vitamines i ferro . És un desinfectant . Fomenta la menstruació , alleuja les molèsties i dolors de cap pre - menstruals i dissipa la retenció d'aigua premenstrual l'abdomen , les cames i el pit . També ajuda a dissipar pedres dels ronyons i de la bilis . ( en la seva acció és similar , encara que més suau , que el ginebre ) .
. valeriana : és un relaxant físic i emocional i és molt bo quan un està estrany . És diürètica . Quan es té un refredat ajuda a tenir una millor entrada en calor .
. aroma natural de taronja : equilibra els minerals i té vitamina C.
. clau d'espècia : són un estimulant efectiu i aromàtic paara els pulmons i l'estómac . Dissipen el fred i desinfecten el sistema limfàtic .
orenga
. milfulles : molt bona per calmar l'estrès a l'estómac .
. canyella : és una ahierba efectiva per reforçar i harmonitzar el flux de la circulació . És bona per produir perspiració i també és expectorant en refredats i grip . Reforça el cor , dóna calor als ronyons . Molt bona per a problemes de mocosidades en el si .

VK -P
És indicat per refredats de tot el sistema respiratori : nas , gola i pulmons .
Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i en tot el trajecte .

Consell yogi : Purificació bàsica : menjar un ampli rang de fruites i verdures i reduir els productes lactis i animals .


TE GOLA SANA

Aquesta fórmula dolça i fruitosa reconforma la gola al mateix temps que crea harmonia en tot l'organisme . Beure de 2 a 3 tasses diàries o quan la irritació estigui present .

ingredients :

. regalèssia : endolcidor natural . Expulsa l' estima dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la pressió arterial ) .
. fonoll : una de les millors herbes per a la digestió , reforçant l'energia del foc . Activa les contraccions dels intestins i ajuda a expulsar els excrements .
. canyella : és una herba efectiva per reforçar i harmonitzar el flux de la circulació . És bona per produir transpiració i també és expectorant en refredats i grip . Reforça el cor , dóna calor als ronyons .
Molt bona per a problemes de mucositats en el si .
. pell de taronja : proporciona Vitamina C i minerals .
. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També proporciona potència i resistència .
. farigola : és un desinfectant .
. malavisco : és bo per a la digestió . Refresca .
. trepó : és bo per a la digestió . Talla la irritació de la gola i no permet que es creïn mocosidades i protegeix les membranes . Mocosidades al nas i la gola indiquen que també hi ha mocosidades en els intestins .
suc de llimona assecat en fred
aroma natural de taronja : equilibra els minerals i té vitamina C.
cardamom : és un dels millors i més segurs estimulants digestiu . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza les seves mocosidades formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i suavitzar el flux del prana en el cos .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i neteja el canal alimentari ( energetizando el Angi per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. claus : són un estimulant efectiu i aromàtic per als pulmons i l'estómac . Dissipen el fred i desinfecten el sistema limfàtic .
. cúrcuma : purificador i desinfectant molt poderós .

KP o V-

Aquest te és un purificador i constructor general.
Estima : són les toxines emmagatzemades en els intestins i tot el trajecte .

Consell yogi : provar pinya sense endolcir per calmar una gola irritada .


 
  TE DESINTOXICANT

La zarzaparilla , que s'ha utilitzat durant segles a Orient per purificació interna , més altres ingredients rejovenidors creen una fórmula per a ús diari . Una bona addició durant un dejuni o una dieta .

ingredients :

. zarzaparilla : és un purificador de la sang . Treballa a la pròstata .
. canyella : és una herba efectiva per reforçar i harmonitzar el flux de la circulació . És bona per produir transpiració i també és un expectorant en refredats i grips . Reforça el cor , dóna calor als ronyons . Molt bona per a problemes de mocosidades en el si .
. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També dóna potència i resistència .
. regalèssia : endolcidor natural . Expulsa l' estima dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la tensió sanguínia ) .
. arrel de dent de lleó : purifica el fetge . Treballa en els cossos emocionals . ( no recomanable per a dones embarassades ) .
. estèvia : endolcidor natural , molt potent, que no augmenta la tensió arterial .
. ginebre : és diürètic treballant en el ronyó ( no recomanable per a dones embarassades ) . És un purificant . La seva acció purificant s'estén a l'aura i al cos subtil , i ajuda a destruir no només bacteris resistents , sinó també influències astrals negatives .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius millors i més segurs . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor ( energitizando el angi per destruir toxines i digerir els aliments ) .
. coriandre : és bo per desordres de la zona digestiva o del sistema urinari .
. cardamom : és un dels estimulants digestius millors i més segurs . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza les seves mocosidades formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i suavitzar el flux del prana en el cos .
. julivert : és ric en minerals , vitamines i ferro . És un desinfectant . Fomenta la menstruació , alleuja les molèsties i dolors de cap pre - menstruals i dissipa la retenció d'aigua premenstrual l'abdomen , les cames i el pit . També ajuda a dissipar pedres dels ronyons i de la bilis . ( en la seva acció és similar , encara que més suau que el ginebre ) .
. sàlvia : és un desinfectant i relaxa .
. claus : són un estimulant efectiu i aromàtic per als pulmons i l'estómac . Dissipen el fred i desinfecten el sistema limfàtic .

PoVK -

Aquest és un purificador general.
Consell yogi : Provar una mono - dieta amb aliments fàcilment digeribles : remolatxa o verdures bullides .

** Quan es beu el te desintoxicant , el coll sana , el respiració o el fred recordar que cal beure molta aigua durant les purificacions . Cal perquè si només es neteja però no hi ha res que elimini o expulsi les toxines , s'han d'estar on són. Molta aigua expulsarà les toxines .
TE DIGESTIÓ

Si els aliments no s'absorbeixen , assimilen i eliminen adequadament , per què menjar ? Els " focs digestius " reben equilibri d'aquesta antiga recepta . Beure lentament abans o durant els àpats . Després de dinar massa , una tassa després del menjar senti molt bé.

ingredients :

. cardamom : és un dels estimulants digestius millors i més segurs . Estimula la ment i relaxa el pit obrint el centre del cor , donant claredat i alegria . Afegit a la llet neutralitza les seves mocosidades formant propietats i desintoxica la cafeïna del cafè . És bo per obrir i suavitzar el flux del prana en el cos .
. fonoll : una de les millors herbes per a la digestió , reforçant l'energia del foc . Activa les contraccions dels intestins per ajudar a expulsar els excrements .
. coriandre : és un bon remei per a trastorns de l'àrea digestiva o del sistema urinari .
. regalèssia : endolcidor natural . Expulsa l' estima dels intestins (com un ènema ) (efectes paral · lels : augmenta la tensió arterial ) . ( Aquest te és el que té una major quantitat de regalèssia ) . No és indicat per a persones que tenen la tensió arterial alta .
. malt d' ordi : li dóna sabor dolç .
. menta : refreda i també dóna calor. ( escalfarà o refredarà en funció dels ingredients que es combinen ) .
. gingebre : treballa en el sistema nerviós . Permet prendre més energia electrònica en el sistema nerviós , reforçant . Bé per a la digestió perquè relaxa l'estómac . També dóna potència i resistència .
. canyella : és una herba efectiva per reforçar i harmonitzar el flux de la circulació . És bo per produir transpiració i també és expectorant en refredats i grip . Reforça el cor , dóna calor als ronyons . Molt bo per a problemes de mocosidades en el si .
. pebre negre : és un dels estimulants digestius més poderosos . Crema la mestressa i purifica el canal alimentari ( energetizando el Agni per destruir toxines i digerir els aliments .
. claus d'espècia : són un estimulant aromàtic i digestiu per als pulmons i l'estómac . Dissipen el fred i desinfecten el sistema limfàtic .

KPoV -

Consell yogi : menjar en un ambient relaxant . Mastegar bé i gaudir cada mos.TE ABANS DE DORMIR

Els yogis diuen que dormir és la millor infermera del món perquè nodreix , alimenta i regenera .. La millor adormida és durant les hores de foscor . Per a millors resultats , relaxar-se i beure una tassa d'aquesta beguda 30 minuts abans d'anar al llit .