BATUTS VERDS

14/3/2014

Què és un Batut Verd ? :

No t'espantis ! És només el color que queda verd , el sabor és realment deliciós .... Començar el dia amb un " batut verd " , és la millor manera d'omplir el teu cos amb minerals essencials , vitamines , clorofil · la, fibra i encara que et sorprengui - ¡ proteïnes !

Un batut verd consisteix a batre fulles verdes + fruita + aigua


Al principi posa 60% fruita i 40% fulles verdes aproximadament , fins que t'acostumis al gust i poc a poc anar cap a més fulles verdes i menys fruita (60% fulles verdes i 40% fruita o 80% fulles verdes i 20% fruita - dóna-li un gran regal al teu cos i que tot sigui ecològic ) .

Hi ha molts tipus de fulles verdes : espinacs , fulles de remolatxa , fulles de pastanaga , enciam de tot tipus ( evita la iceberg que no té gairebé nutrients ) , bledes , full de l'api , endívies , julivert , coriandre , full de la coliflor , col arrissada , col i moltes més ... busca ojas verds fosques ...

" Fulles verdes " no es refereix aa verdures com el bròquil , la coliflor , el carbassó etc ... ni a fruites no ducles com el tomàquet i el pebrot .

El barrejar fulles verdes amb fruites respecta les regles de combinació d'aliments ja que les fulles verdes no contenen midons .


Regles d' Or dels Batuts Verds :

Què teva batut et sàpiga DELICIÓS : Si no és així , prova amb altres combinacions de fulla verda i / o afegeix més fruita . També pots afegir edulcorants sans com dàtils , panses o stevia .
Potser et preguntes per què això és una regla ... si els batuts et saben deliciosos el més probable és que els converteixis en un hàbit i així estaràs incloent amb més freqüència grans quantitats de fulles verdes en la teva dieta ( tant de bo tots els dies ! ! vas a sentir els resultats :) ) .

Variar el tipus de fulles verdes : és molt important variar les fulles verdes amb les que fas teus batuts ja que a més que cada fulla verda té una aportació particular , si no varies el tipus de fulles verdes que consumeixes , es pot produir la sensació de " poques ganes " de prendre un batut doncs és la manera del cos de dir-nos " d'aquesta fulla verda ja vaig tenir bastant " .

Atreveix-te a experimentar ! Algunes combinacions t'agradaran més que altres , cada persona és un món , cal deixar que el teu cos t'indiqui que "li va bé" .

Vida en tu comida