2/12/2017

MOLT BON DOCUMENTAL DE PERMACULTURA

Quizá contar una historia positiva sea la mejor manera de resolver las crisis ecológicas, económicas y sociales que atraviesan nuestros países. Tras la publicación de un estudio que anunció la posible desaparición de parte de la humanidad en 2100, Cy

Llegir més
6/6/2014

COMPRAR USAR Y TIRAR (LA OBSOLENCIA PROGRAMADA)

¿Por qué los productos electrónicos duran cada vez menos? ¿Cómo es posible que en 1911 una bombilla tuviera una duración certificada de 2500 horas y cien años después su vida útil se haya visto reducida a la mitad?

Llegir més
17/2/2014

Una granja para el futuro

Es tracta d'una història real, narrada en primera persona per la seva realitzadora Rebecca Hosking, qui es planteja com a projecte de vida el retorn al seu *Devon natal per fer-se càrrec de la vella granja familiar.

Llegir més
17/2/2014

La educación prohibida

"La Educación Prohibida" es un fenomen únic. Un projecte totalment independent d'una magnitud inèdita, que adona de la necessitat latent del creixement i sorgiment de noves formes d'educació.

Llegir més
17/2/2014

El plat o la vida

Excel·lent documental de Nani Moré que denuncia com estan afectant els interessos de la indústria alimentària a la societat en general, i a les col·lectivitats com a geriàtrics i menjadors escolars en particular

Llegir més
17/2/2014

El hombre que plantaba árboles

Tots sembrem una llavor, cada dia amb cada acte. Aquest relat és un exemple del que la dedicació, disciplina i lliurament pot aconseguir.

Llegir més
Noticies per pàgina:
3 6